گوشتویچ ترویج سالم سازی غذای بیرون

 

 

 

 

سلام

و بالاخره گوشتویچ دیگری با هدف ترویج سالم سازی غذای بیرون در هاشمیه ۶۲ رقم خورد.
شماره تماس : ۰۹۳۳۲۸۱۰۳۰۶
شما با حمایت خودتان نیز در ترویج سالم سازی غذای بیرون پیشقدم بوده وهمچنان انشاءالله خواهید بود.
ارایه غذای ارگانیک حاصل تلاش هفت سال تجربه و سرمایه گذاری میلیاردی، با توجه به تورم فعلی چند میلیاردی گروه گوشتویچ است، که نهایت سعی را در ارائه غذای بیرون همانند غذای خانه که در تهیه مواد اولیه برای خانواده دقت در سلامتی آن برایمان مهمه، به انجام رسیده است.
شما کمتر در یک وعده غذایی می‌توانید بیش از بیست نوع ماده غذای مفید و لازم برای بدن که سرشار از پروتئین و ویتامین های مختلف ضروری نیاز بدن را تجربه کنید.
از همه مهم تر همیشه نگران غذای شب مانده و غیر قابل مصرف اکثر غذاخوری ها بوده اید که متاسفانه با شرایط فعلی وضع اقتصادی بعید نیست که بخوردمان بدهند.

در مخلفات گوشتویچ غوره بجای خیار شور و نان روگن چندغله باگت بجای نان ساندویچی تمایز اصلی آن بوده و در سرو آن از سس سالسای بدون گوجه و رب شامل دلمه قرمز و سیر و پیاز مخلوط شده استفاده می‌شود.

و از همه مهم تر استفاده از روغن خود گوشت و شحم گاو بهمراه قلم گاو جوشیده شده در دیزی سرشار از آهن و در صورت درخواست از روغن ارده کنجد گوشتویچ را از دیگر ساندویچ ها متمایز می‌کند.

 

و ابتکار دیگر گوشتویچ در ارائه ساندویچ ارگانیک نگه داری آنست. شما در گوشتویچ همیشه غذای در حال پخت را میل می کنید و این در حالیست که فر آماده سازی علاوه بر آن، نگه دارنده غذا نیز بوده و با دمای ۵۵ درجه سانتی گراد تا ۶۵ درجه مانع رشد باکتری شده واین همان کار فریزر است که در دمای زیر صفر انجام میدهد با این تفاوت که آسیبی به اصل غذا از نظر خاصیت آن نمیزند.

دیگی برگهای گوشتویچ از نوع همان گوشت داخل دیزی هاست که با پیاز آماده شده بدون هیچگونه افزودنی دیگر است.

و انواع خوراک گوشت با ترکیب ۵۰ درصد گوشت و ۵۰ درصد گیاهی شامل سیب زمینی و ذرت و نخود فرنگی است که براساس نیاز روزانه بدن به گوشت بین ۴۵ تا ۹۰ گرم سرو می‌شود.

 

شعر مشهدی
اقتباس از شجریان