آنچه در منو گوشتویچ مشاهده می کنید استفاده از بره و شتر و بوقلمون بمنظور حذف گوشت گاو و مرغ است.
در ساندویچ آسویچ بره شتر و شتر مرغ سه گوشت با گرمی بسیار بالا ست که طبیعی است که مناسب افرادی با طبع گرم نیست اما چون معمولا از غذاهایی با طبع سرد استفاده میشود باز به افراد با طبع گرم نیز توصیه میشود.
بهمین خاطر در گوشتویچ با استفاده از قسمت قرمز بوقلمون بهمراه سه گوشت با طبع گرم فوق الذکر برای افرادی که گرمی زیاد میل نمیکنند مناسب بوده و غذای سرآشپز گوشتویچ همان گوشت ویچ است که بجای مرغ گاو اکثر غذاخوریهای بیرون با بره وبوقلمون سرو میشود.
أقسام اصلی منو از گوشتهای آس شامل
شترمرغ بره شتر
بهمراه بوقلمون
که مخلوط های خوبی از نظر گرمی گوشت میشوند
حال
اگر شتر مرغ با بره مخلوط شود آسویچ
و اگر
با بوقلمون مخلوط شود گوشتویچ
پس بربویچ نوعی گوشتویچ است
و
برشویچ نوعی آسویچ است.و اما میتوویچ مخلوط گوشتهای گرم است یعنی از هر سه گوشت آس استفاده میشود.
اما میتویچ با توجه مرغ داخل ان از گوشتویچ ۵ تومانی ارزان تر استکه مخلوط گوشت بوقلمون تیره و سینه مرغ است.
نشانی
مشهد: امامت بین امامت ۵۲ و ۵۴
ساعت کاری
شنبه تا پنجشنبه: ۱۱.۳۰ صبح تا ۰۱.۰۰ نیمه شب
تعطیلی و جمعه: ۱۹ بعد از ظهرتا ۰۱.۳۰ نیمه شب
تلفن ۰۵۱۳۶۱۱۲۰۱۰
تلفن ۰۵۱۳۶۱۱۲۰۱۱
همراه ۰۹۳۰۱۱۴۵۸۵۴
گوشتویچ هاشمیه
تلفن : ۰۵۱۳۸۸۴۶۶۴۸
همراه : ۰۹۳۳۲۸۱۰۳۰۶
شبکه های اجتماعی@gooshtwich
شبکه های اجتماعی