شما وقتی در غذای بیرون بدنبال گزینه ای هستید بشرط اینکه سلامتی را در اولویت انتخاب قرار دهید در قبال دو انتخاب مجبورید که یا سنتی انتحاب کنید یا صنعتی..
در قسمت سنتی جگر، سیرابی و کله پاچه و در نهایت دیزی که به ندرت میتوان از کباب و حلیم نیز یاد کرد چه این دو نمیتواند از گوشتهای مرضی یا روغن پالم حالی باشد
در قسمت صنعتی انواع غذاهای بسته بندی و همچنین انواع فست فودها…
بنابرین چون در غذای بیرون بطور معمول تنها در انواع گوشت قرمز فقط گوساله و در نوع سفید فقط مرغ را در اکثر فروشگاه ها میبینید و مهمترین مطلب در نحوه پخت و استفاده از روغن پالم معمول در فروشگاه نمیتوانید سالم را انتخاب کنید.
در مضرات این اخیر که نان خیلی را هم در روغن کرده است بسی طومار هست و در مضرات گوشت مرغ آنهم از نوع صنعتی که طبیعی آن در زمره خنزیر پرندگان است بر کسی پوشیده نیست و در خصوص گوشت گاو
#ابوعلی_سینا شانزده #بیماری #مهلک را به مصرف #گوشت #گاو و #گوساله مرتبط می داند که اولین آنها #سرطان و دوم #مالیخولیا و سوم #بواسیر است
جالبه بدونید که ترجمه لاتین بعلاوه ویچ نام انواع #ساندویچ های #گوشتویچ شامل #ماتنویچ #آستویچ #کملویچ #تارکیویچ #چیکنویچ بود و برای گوشت گوساله وِل ترجمه لاتین بود که #ولویچ نام گرفت و ما هم به بمشتریان توصیه ول کردن گوشت گاو را داشتیم و هم خودمان به همین منظور این مورد ول کردیم…
همین بس که ابو علی سینا پزشک دیروز و امروز ۱۶ مرض از مصرف گوشت گاو نام میبرد که کمترین آن سرطان و مالیخولیا و بواصیر ازآن جمله است.
لذا از ابتکارات گوشتویچ حذف این دو گوشت مضر از دستور غذای در غذ