متخصصین تغذیه آشپزباشی براین باورند کهآشپزی تنها یک مهارت نیست، بلکه هنری است که باید با آگاهی همراه باشد .آشپزی تنها ریختن مواد غذایی داخل قابلمه، حرارت دادن و هم زدن نیست، بلکه باید به کاری که انجام می دهید علم داشته باشید و در طبخ غذای سالم، تناسب و تعادل را رعایت کنید
ارگانیک
این عکسی زیبا از سرچ لاتین ارگانیک بود مزین به این برگه خواهد شد واقعا دست عکاسش درد نکنه چه رنگهای زیبایی رو یکجا جمع کرده
راستش یه چیز دیگه تو سرچ بود که برام جالب بود
انجمن ارگانیک ایران
ظاهرا وقتی میگه ایران یعنی ضوابط بین المللی خاص خودش رو داره
اما لحظه شماری میکنم تا عضو این انجمن بشیم.
اینکه ارگانیک در دستور کار ما قرار گرفت تیم گوشتویچ خودم پسرم و خانواده و همیشه همراه ما یک کارگر فعال این تیم رو تشکیل میدادیم
ارگانیک رو طبیعی برای خود تعریف کردیم بنابراین بدنبال هر چیزی بودیم اولویت انتخاب طبیعی بودنش بود بعنوان نمونه برای آب لیمو سراغ آب لیمو طبیعی نرفتیم بلکه خود لیمو رو تهیه کردیم. و بتدریج راه طبیعی تهیه کردن رو تجربه کردیم.
وقتی رفتیم سراغ روغن همین اتفاق افتاد راستش بخودم ندیدم بیست روغن کنجد بریزم تو سرخ کن دین یک بیست لیتری روغن رعنا ۷۸ هزار تومانی رو ریختم تو سرخ کن و اتفاقا همون شب عیال با کودک ۱.۵ ساله ام به گوشتویچ آمدند و وقتی خواست از سیب زمینی های سرخ شده به علی ۱.۵ ساله ام بدهد من اجازه ندادم و همین شد که سرخ کن رو فروختم و سرخ کن برقی در ابعاد کوچک گرفتم که با حداقل ۵ لیتر روغن کنجد میشد سیب زمینی سرخ کنیم.
در تهیه روغن کنجد هم اولویت انتخاب، طبیعی بودنش، بود. و برای تهیه روغن کنجد متوجه شدم هرگونه پرس سرد و اقسام دستگاه های روغن گیری نمیتواند پرسه یک تولید روغن کنجدی باشد که از تهیه ارده بدست میاد و با یک پیگیری برای فروشنده ارده خوب توفیق آشنایی با آقای نصیراللهی که عمر خویش را در ساخت توزیع ارده خوب به تمام نقاط کشور سپری کرده بود آشنا شدیم و بعد درخواست روغن ارده از دست اول این انتخاب روغن کنجد برای سیبزمینی و درخواست مشتریانی که روغن حیوانی رو رژیم میگیرند، بخاطر نزدیک ترین به طبیعی بودن وارد گوشتویچ شد.
مسئله بعدی که گریبانگیر اون شدیم خیار شور بود و در مضرات خیار شور هم زیاد خوانده بودیم از جمله زمه استفاده شده توسط سازدگان صنعتی این محصول بخاطر رمز و راز تولید خیارشور و خراب کردن طعم خاص گوشت. بر آن شدیم بجای خیارشور از غوره شور استفاده کنیم که بارزترین خاصیت این نعمت الهی رو در نت شستشوی کیسه صفرا ملاحظه کردم و برای تهیه اش باز تحقیق و تفحص برای پیدا کردن طبیعی این محصول شروع شد که در نهایت مثل چند نمونه دیگر که در این برگه خواهد آمد اقدام به تولید اون کردیم.