خواص گوشت شتر:
گوشت شتر منبع بسیار خوبی برای بسیاری از مواد مورد نیاز بدن می باشد. این گوشت حاوی پروتئین هایی با ارزش غذایی بالا و تعدادی از ویتامین های مفید مورد نیاز بدن نظیر ویتامین های گروه “ب” و برخی از عناصر معدنی مهم نظیر آهن،فسفر و کلسیم است.همچنین گوشت شتر دارای قدرت مخصوصی در نگهداری هرچه بیشتر آب است که این خاصیت اهمین بسیار زیادی در تعیین برخی از خواص طبیعی گوشت دارد.ویتامین گروه “ب” این گوشت در تقویت اعصاب و کالری بسیار بالای آن قوای بدنی و استقامت را زیاد میکند.بدین جهت توصیه میشود که بانوان باردار و شیرده،دانش آموزان و ورزشکاران و افراد کهنسال از خوردن آن غافل نشوند. ویژگی اصلی و متمایز کننده گوشت شتر در مقایسه با دیگر گوشت ها فقدان مواد هومونی و آنتی بیوتیک در آن است، چرا که این حیوان در طبیعت آزاد و به دور از محیط پرورش رشد میکند و میتواند گوشت آن را جزو غذاهای ارگانیک به حساب آورد. همچنین وجود مواد طعم دهنده و معطر در گوشت این حیوان موجب تحریک و ترشح غدد بزاقی و شیره معده شده و در نتیجه قدرت جذب را افزایش میدهد.